З курячого фаршу
Це блюдо не тільки нагодує сім’ю, але і заощадить кошти.
Інгредієнти:
- фарш – 650 г курячого;
- сухарі панірувальні – 3 ст. ложки;
- сир – 110 г;
- перець;
- яйце – 4 шт.;
- сіль;
- картопля – 4 бульби;
- олія оливкова;
- цибуля – 1 шт.
Приготування:
- У фарш засипати сухарі.
- Присолити.
- Підсипати перець чорний. Замісити.
- Нашаткувати цибулину. Щоб очі не сльозилися від цибулі, необхідно очищену головку помістити під холодний струмінь води. У процесі подрібнення постійно змочувати ножик водою.
- Помістити на розпечену сковороду.
- Влити масло оливкове.
- Закинути цибулю. Обсмажити.
- У киплячу воду помістити яйця. Проварити шість хвилин.
- Злити рідину. Остудити.
- Зняти шкарлупки.
- Порубати на дрібні шматки.
- Перетерти сир на тертці з великими отворами.
- На цій же тертці натерти картоплю.
- Зліпити коржики з фаршу.
- Розмістити на листі, промазанном маслом.
- Помістити обжарку.
- Обсипати яйцем.
- Розкласти картоплю. Приплюснути.
- Накрити сиром.
- Сховати в духову шафу. До цього моменту він розігрітий (180 гр.).
- Витримати півгодини. Головне не перетримати, інакше фарш випарується і стане сухим.