Стожки з фаршу – 6 рецептів приготування

З курячого фаршу

Це блюдо не тільки нагодує сім’ю, але і заощадить кошти.

Інгредієнти:

  • фарш – 650 г курячого;
  • сухарі панірувальні – 3 ст. ложки;
  • сир – 110 г;
  • перець;
  • яйце – 4 шт.;
  • сіль;
  • картопля – 4 бульби;
  • олія оливкова;
  • цибуля – 1 шт.

Приготування:

  • У фарш засипати сухарі.
  • Присолити.
  • Підсипати перець чорний. Замісити.
  • Нашаткувати цибулину. Щоб очі не сльозилися від цибулі, необхідно очищену головку помістити під холодний струмінь води. У процесі подрібнення постійно змочувати ножик водою.
  • Помістити на розпечену сковороду.
  • Влити масло оливкове.
  • Закинути цибулю. Обсмажити.
  • У киплячу воду помістити яйця. Проварити шість хвилин.
  • Злити рідину. Остудити.
  • Зняти шкарлупки.
  • Порубати на дрібні шматки.
  • Перетерти сир на тертці з великими отворами.
  • На цій же тертці натерти картоплю.
  • Зліпити коржики з фаршу.
  • Розмістити на листі, промазанном маслом.
  • Помістити обжарку.
  • Обсипати яйцем.
  • Розкласти картоплю. Приплюснути.
  • Накрити сиром.
  • Сховати в духову шафу. До цього моменту він розігрітий (180 гр.).
  • Витримати півгодини. Головне не перетримати, інакше фарш випарується і стане сухим.
Дивіться також:  Пиріг з капусти швидкого приготування для ледачих – 7 рецептів
Прокрутка до верху