Кілька секретів, як зробити смачні стожки
Слідуючи простим рекомендаціям, ви зможете приготувати кулінарний шедевр.
- Щоб блюдо вийшло смачніше, використовуйте тільки свіжий фарш, заморожений не беріть.
- Розмочену булку додавати не варто, замініть панірувальними сухарями, а краще взагалі обійтися без цього продукту.
- Щоб стожки вийшли ніжними, не додавайте яйця у фарш. Якщо без них не можете обійтися, то використовуйте тільки жовток.
- Окріп допоможе зробити страву більш соковитим і м’яким. Для цього додайте у фарш пару ложечок крутого окропу.
- Щоб страва пропекалось рівномірно й одночасно приготувався з усіх боків, залишайте зазор між заготовками.
- Смак допоможуть урізноманітнити прянощі, трави, свіжа зелень. Можна додавати в будь-якій кількості за бажанням.
- Це прийнято подавати страву без гарніру. Урізноманітнити блюдо допоможуть овочі, консервовані або свіжі, розкладені поруч в якості доповнення.