Стожки з фаршу – 6 рецептів приготування

Кілька секретів, як зробити смачні стожки

Слідуючи простим рекомендаціям, ви зможете приготувати кулінарний шедевр.

  • Щоб блюдо вийшло смачніше, використовуйте тільки свіжий фарш, заморожений не беріть.
  • Розмочену булку додавати не варто, замініть панірувальними сухарями, а краще взагалі обійтися без цього продукту.
  • Щоб стожки вийшли ніжними, не додавайте яйця у фарш. Якщо без них не можете обійтися, то використовуйте тільки жовток.
  • Окріп допоможе зробити страву більш соковитим і м’яким. Для цього додайте у фарш пару ложечок крутого окропу.
  • Щоб страва пропекалось рівномірно й одночасно приготувався з усіх боків, залишайте зазор між заготовками.
  • Смак допоможуть урізноманітнити прянощі, трави, свіжа зелень. Можна додавати в будь-якій кількості за бажанням.
  • Це прийнято подавати страву без гарніру. Урізноманітнити блюдо допоможуть овочі, консервовані або свіжі, розкладені поруч в якості доповнення.
Дивіться також:  Яловича печінка смажена – 7 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху