Стожки з фаршу під шубою в духовці — 5 рецептів

З тертою картоплею, сиром і яйцем

Картопляні стожки виходять дуже ситними і не вимагають додаткового гарніру.

Необхідні продукти:

  • 350 г фаршу з телятини і свинини;
  • 150 р «Російського» сиру;
  • 2 зварених круто яйця;
  • 3 бульби картоплі;
  • 2 головки ріпчастої цибулі;
  • 100 г сметани 15% жирності;
  • 20 мл соняшникової олії;
  • сіль і чорний мелений перець.

Рецепт покроково.

  • Очищені цибулини дрібно кришать. Яйця нарізають кубиками. Картоплю чистять і крупно натирають. Сир так само подрібнюють на тертці.
  • Силіконовій пензлем, змоченою в олії, змащують форму.
  • Фарш солять, перчать і ліплять з нього плоскі котлети.
  • Напівфабрикати викладають у форму, на кожному розподіляють трохи цибулі, яєць і картоплі.
  • Вироби посипають сиром і зверху роблять майонезну сітку.
  • Стожки відправляють в розігріту до 200°С духовку на півгодини.
Дивіться також:  Як робити манти в домашніх умовах – 8 рецептів
Прокрутка до верху