Ліниві голубці з капустою і фаршем
Знадобиться:
- фаршу м’ясного – 450 г;
- яйце – 1 шт.;
- капусти середнього розміру – пів;
- рису – 3 ст. ложки;
- лука – 2 шт.;
- моркви – 1 шт.;
- томатної пасти – 3 ст. ложки;
- майонезу – 1 ст. ложка;
- солі – за смаком.
Приготування:
- Злегка капусту протушкувати на олії.
- Рис варити до напівготовності.
- Змішати фарш з яйцем, капустою і рисом, трохи присолити.
- Підготувати соус: підсмажити моркву з цибулею, з’єднати їх з томатною пастою і майонезом, трохи посолити.
- Підготовлений фарш помістити в горщики і залити соусом.
- Готувати при температурі близько 200 градусів близько 45 хвилин.