Страви в горщиках – 15 рецептів приготування в духовці

Ліниві голубці з капустою і фаршем

Знадобиться:

  • фаршу м’ясного – 450 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • капусти середнього розміру – пів;
  • рису – 3 ст. ложки;
  • лука – 2 шт.;
  • моркви – 1 шт.;
  • томатної пасти – 3 ст. ложки;
  • майонезу – 1 ст. ложка;
  • солі – за смаком.

Приготування:

  • Злегка капусту протушкувати на олії.
  • Рис варити до напівготовності.
  • Змішати фарш з яйцем, капустою і рисом, трохи присолити.
  • Підготувати соус: підсмажити моркву з цибулею, з’єднати їх з томатною пастою і майонезом, трохи посолити.
  • Підготовлений фарш помістити в горщики і залити соусом.
  • Готувати при температурі близько 200 градусів близько 45 хвилин.
Дивіться також:  Як смачно приготувати цвітну капусту? 10 рецептів