Класичні сочники в духовці
Необхідні продукти для тіста:
- борошно – чотири склянки;
- 4 ложки цукру;
- половина ч. л. солі і стільки ж розпушувача;
- 0,15 кг маргарину;
- два яйця;
- шість ложок сметани.
Продукти для начинки:
- одне яйце;
- ванілін за смаком;
- три ложки цукру;
- 0,5 кг сиру.
Процес приготування:
- У посуд поміщаємо маргарин, цукор і яйця, потім сметану і сіль. Добре перемішуємо склад, всипаємо борошно з розпушувачем і доводимо масу до стану тесту.
- Для приготування начинки просто з’єднуємо всі зазначені в списку інгредієнти.
- Тісто перетворіть в тонкий пласт і виріжте з нього кругляш невеликого діаметру. На одну половину покладіть ложку начинки, а другою половиною накрийте її. Скріпіть краю, але тільки з боків, середина повинна бути відкритою.
- Приберіть всі зліплені заготовки на деко і готуйте в духовій шафі близько 30 хвилин при 180 градусах.