Рецепт селянського супу
Цієї варіації приготування вже дуже багато років.
Інгредієнти:
- соняшникова олія;
- чорний перець;
- вода – 1750 мл;
- петрушка;
- оцет;
- тости;
- сіль;
- картопля – 4 шт.;
- перець болгарський – 1 шт.;
- часник – 3 зубки;
- лаврушка;
- ріпа – 2 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- вершки – 230 мл
Приготування:
- Закинути у воду порубану ріпу. Додати порізану картоплю. Поперчити і закинути лаврушку. Підсолити. Проварюють півгодини.
- Масло влити в сковорідку і смажити нашатковану цибулю з часниковими зубками. Прожарити. Влити трохи оцту. Потомити три хвилини.
- Половину овочів перетворити в пюре. Залишилися змішати з подрібненою петрушкою і засмажкою. Влити вершки. Збити.
- Нарізати соломкою перець.
- У центр тарілки за допомогою спеціального кільця викласти пюре з ріпи з картоплею. Залити супом. Прибрати кільце. На пюре помістити хліб і присипати його болгарським перцем.