Страви з ріпи – 15 рецептів приготування швидко і смачно

Рецепт селянського супу

Цієї варіації приготування вже дуже багато років.

Інгредієнти:

  • соняшникова олія;
  • чорний перець;
  • вода – 1750 мл;
  • петрушка;
  • оцет;
  • тости;
  • сіль;
  • картопля – 4 шт.;
  • перець болгарський – 1 шт.;
  • часник – 3 зубки;
  • лаврушка;
  • ріпа – 2 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • вершки – 230 мл

Приготування:

  • Закинути у воду порубану ріпу. Додати порізану картоплю. Поперчити і закинути лаврушку. Підсолити. Проварюють півгодини.
  • Масло влити в сковорідку і смажити нашатковану цибулю з часниковими зубками. Прожарити. Влити трохи оцту. Потомити три хвилини.
  • Половину овочів перетворити в пюре. Залишилися змішати з подрібненою петрушкою і засмажкою. Влити вершки. Збити.
  • Нарізати соломкою перець.
  • У центр тарілки за допомогою спеціального кільця викласти пюре з ріпи з картоплею. Залити супом. Прибрати кільце. На пюре помістити хліб і присипати його болгарським перцем.
Дивіться також:  Картопля з сиром – 8 дуже смачних рецептів