Як смачно загасити субпродукти в мультиварці
Часто можна почути точку зору про те, що найбільш смачні страви готуються лише з м’яса. Але якщо ці критики спробують тушковане серце свиняче з овочами і підливою, то їхня думка в корені зміниться.
Інгредієнти:
- серце;
- велика морквина;
- велика цибулина;
- по 40 мл томатної пасти, сметани;
- трохи борошна та соняшникової олії;
- сіль і приправи.
Покрокова інструкція приготування:
- Серце промивається і нарізається тонкими шматочками.
- Морквина треться, а цибулина нарізається кубиками.
- У ємність мультиварки вливається трохи масла, на якому обсмажується овочева суміш протягом 20 хвилин в режимі «Випічка».
- По закінченні половини часу в мультиварку додається серце.
- Коли пролунає звуковий сигнал, вміст чаші заправляється сметанно-томатним соусом зі спеціями.
- Потім додаємо трохи води, після чого страва готується 2 години в режимі «Гасіння».