Страви зі свинячого серця – 7 рецептів

Як смачно загасити субпродукти в мультиварці

Часто можна почути точку зору про те, що найбільш смачні страви готуються лише з м’яса. Але якщо ці критики спробують тушковане серце свиняче з овочами і підливою, то їхня думка в корені зміниться.

Інгредієнти:

  • серце;
  • велика морквина;
  • велика цибулина;
  • по 40 мл томатної пасти, сметани;
  • трохи борошна та соняшникової олії;
  • сіль і приправи.

Покрокова інструкція приготування:

  • Серце промивається і нарізається тонкими шматочками.
  • Морквина треться, а цибулина нарізається кубиками.
  • У ємність мультиварки вливається трохи масла, на якому обсмажується овочева суміш протягом 20 хвилин в режимі «Випічка».
  • По закінченні половини часу в мультиварку додається серце.
  • Коли пролунає звуковий сигнал, вміст чаші заправляється сметанно-томатним соусом зі спеціями.
  • Потім додаємо трохи води, після чого страва готується 2 години в режимі «Гасіння».
Дивіться також:  Як засолити грудинку – 7 найбільш смачних рецептів