Сухарики в духовці з чорного хліба – 8 рецептів приготування

Сухарики із чорного хліба з чебрецем

Необхідні інгредієнти:

  • чорний хліб — 450 г;
  • чебрець, сіль;
  • оливкова олія.

Приготування:

  • Чорний хліб нарізати тонко, розкласти скибочки на лист з пергаментом.
  • В мисочці змішати мелений чебрець і оливкове масло. Кулінарної пензликом промазати кожен скибочку, перевернути на іншу сторону і вчинити так само.
  • Випікати сухарики до хрускоту, витягнути і відразу ж посолити. Подавати в охолодженому вигляді.
  • Завдяки чебрецю хлібці будуть чудово пахнути. Купувати готові сухарики немає сенсу, свої набагато смачніше!
Дивіться також:  Кольорова капуста, запечена в духовці з сиром – 7 рецептів