Готуємо з сиром
Незважаючи на додавання в суп сиру, калорійність готового страви виходить мінімальної – всього 39 ккал на 1 порцію. При цьому такий додатковий інгредієнт робить смак частування ніжніше і цікавіше.
Інгредієнти:
- цибулина – 1 головка;
- плавлений сир без добавок – 1 шт.;
- свіжий селера – 4 стебла;
- овочевий бульйон – 800 мл;
- будь-яке рослинне масло – 1 десертна ложка;
- сіль і прянощі – за смаком.
Приготування:
- Всі головні компоненти вимити, очистити і порубати акуратними кубиками.
- Відправити суміш з цибулевих шматочків і скибочки селери на сковорідку. Залити сумішшю води і масла. Згасити до розм’якшення.
- Розбавити вміст сковорідки теплим бульйоном і перелити в каструлю. Довести до закипання.
- Останнім ввести в суп сир, порізаний шматочками. Він повинен повністю розплавитися в страві.
Вже готовий суп потрібно посолити за смаком і приправити прянощами. Подавати його смачно з житніми сухариками.