Суп із селери для схуднення – 7 рецептів, як приготувати дієтичний овочевий суп

Готуємо з сиром

Незважаючи на додавання в суп сиру, калорійність готового страви виходить мінімальної – всього 39 ккал на 1 порцію. При цьому такий додатковий інгредієнт робить смак частування ніжніше і цікавіше.

Інгредієнти:

  • цибулина – 1 головка;
  • плавлений сир без добавок – 1 шт.;
  • свіжий селера – 4 стебла;
  • овочевий бульйон – 800 мл;
  • будь-яке рослинне масло – 1 десертна ложка;
  • сіль і прянощі – за смаком.

Приготування:

  • Всі головні компоненти вимити, очистити і порубати акуратними кубиками.
  • Відправити суміш з цибулевих шматочків і скибочки селери на сковорідку. Залити сумішшю води і масла. Згасити до розм’якшення.
  • Розбавити вміст сковорідки теплим бульйоном і перелити в каструлю. Довести до закипання.
  • Останнім ввести в суп сир, порізаний шматочками. Він повинен повністю розплавитися в страві.

Вже готовий суп потрібно посолити за смаком і приправити прянощами. Подавати його смачно з житніми сухариками.

Дивіться також:  Суп з ковбасою – 10 оригінальних рецептів приготування
Прокрутка до верху