Суп-пюре з стеблового селери для зниження ваги
Інгредієнти:
- свіжий стеблової селера – 300 г;
- сирий картопля – 600 – 650 г;
- часник – 3 середні часточки;
- овочевий бульйон – півлітра;
- кухонна сіль;
- молоко – 1/3 ст.
Приготування:
- Очистити картоплю і стебла селери від усього зайвого. Порізати підготовлені продукти середніми кубиками.
- Злегка обсмажити шматочки на антипригарній сковороді. Вони повинні злегка розм’якнути.
- Хвилин через 7 – 8 всипати до овочів дрібно нарізаний часник. Смажити продукти разом ще пару хвилин.
- Бульйон закип’ятити в каструлі на плиті.
- Перекласти в нього вміст сковорідки і варити до повного розм’якшення продуктів.
- Влити в каструлю молоко (до вже готового блюда) і перебити масу блендером.
Отриманий суп-пюре з стеблового селери подати до обіду гарячим. У середину кожної тарілки висипати по щіпці меленого перцю.