Суп із селери для схуднення – 7 рецептів, як приготувати дієтичний овочевий суп

Суп-пюре з стеблового селери для зниження ваги

Інгредієнти:

  • свіжий стеблової селера – 300 г;
  • сирий картопля – 600 – 650 г;
  • часник – 3 середні часточки;
  • овочевий бульйон – півлітра;
  • кухонна сіль;
  • молоко – 1/3 ст.

Приготування:

  • Очистити картоплю і стебла селери від усього зайвого. Порізати підготовлені продукти середніми кубиками.
  • Злегка обсмажити шматочки на антипригарній сковороді. Вони повинні злегка розм’якнути.
  • Хвилин через 7 – 8 всипати до овочів дрібно нарізаний часник. Смажити продукти разом ще пару хвилин.
  • Бульйон закип’ятити в каструлі на плиті.
  • Перекласти в нього вміст сковорідки і варити до повного розм’якшення продуктів.
  • Влити в каструлю молоко (до вже готового блюда) і перебити масу блендером.

Отриманий суп-пюре з стеблового селери подати до обіду гарячим. У середину кожної тарілки висипати по щіпці меленого перцю.

Дивіться також:  Страви із цвітної капусти – 17 рецептів приготування
Прокрутка до верху