Покрокове приготування з овочами
Інгредієнти:
- селера – 1 шт. корінь і 3 шт. стеблового;
- салатний червоний перець – 4 шт. (невеликих);
- морква – 1 шт.;
- цибуля – 4 головки;
- китайська капуста – півкіло;
- часник – 3 зубчики;
- зелень і сіль.
Приготування:
- Всі овочі очистити, довільно подрібнити. Капусту найкраще тонко шаткувати, а моркву – крупно терти. Часник досить просто розім’яти.
- Залити продукти водою (2 – 2,5 л).
- Після закипання поварити майбутній дієтичний суп 8 – 10 хвилин, посолити.
- Додати дуже дрібно порізану зелень і варити страву ще хвилин 10.
Зняти частування з плити і за бажанням за допомогою блендера надати йому кремоподібну консистенцію.