Жиросжигающие суп для схуднення з селерою
Інгредієнти:
- свіжа білокачанна капуста — півкіло;
- томати у власному соку – 1 банка;
- селера – 4 черешка;
- цибуля – 2 головки;
- морква – 1 шт.;
- паприка – по половині стручки зеленої та червоної;
- кінза і зелена цибуля – по пів пучка;
- лаврове листя, каррі, орегано, сіль;
- вода – 1,2 л.
Приготування:
- Нашаткувати і розім’яти капусту. Цибулю порізати півкільцями. Разом відправити овочі в каструлю.
- Теркою подрібнити паприку, моркву, селеру. Перемістити їх в каструлю.
- Додати помідори (бажано, несолоне) разом з рідиною з банки.
- Залити все водою, посолити і всипати спеції.
- Під кришкою варити суп 20 хвилин, періодично видаляючи піну.
- Засипати подрібнену промиту зелень.
- Дати страві настоятися чверть години.
Щоб схуднути, потрібно вживати готовий жиросжигающие суп щодня протягом 7 – 15 днів замість звичного вечері.
Одним з головних достоїнств першої страви на основі селери варто назвати мінімальний вміст калорій в будь-якому з його варіантів. Так, у класичному рецепті цей показник дорівнює 37 ккал на 100 г супу. Навіть при додаванні в частування картоплі, сиру і інших компонентів його калорійність збільшується незначно.