Суп із селери для схуднення – 7 рецептів, як приготувати дієтичний овочевий суп

Жиросжигающие суп для схуднення з селерою

Інгредієнти:

  • свіжа білокачанна капуста — півкіло;
  • томати у власному соку – 1 банка;
  • селера – 4 черешка;
  • цибуля – 2 головки;
  • морква – 1 шт.;
  • паприка – по половині стручки зеленої та червоної;
  • кінза і зелена цибуля – по пів пучка;
  • лаврове листя, каррі, орегано, сіль;
  • вода – 1,2 л.

Приготування:

  • Нашаткувати і розім’яти капусту. Цибулю порізати півкільцями. Разом відправити овочі в каструлю.
  • Теркою подрібнити паприку, моркву, селеру. Перемістити їх в каструлю.
  • Додати помідори (бажано, несолоне) разом з рідиною з банки.
  • Залити все водою, посолити і всипати спеції.
  • Під кришкою варити суп 20 хвилин, періодично видаляючи піну.
  • Засипати подрібнену промиту зелень.
  • Дати страві настоятися чверть години.

Щоб схуднути, потрібно вживати готовий жиросжигающие суп щодня протягом 7 – 15 днів замість звичного вечері.

Одним з головних достоїнств першої страви на основі селери варто назвати мінімальний вміст калорій в будь-якому з його варіантів. Так, у класичному рецепті цей показник дорівнює 37 ккал на 100 г супу. Навіть при додаванні в частування картоплі, сиру і інших компонентів його калорійність збільшується незначно.

Дивіться також:  Як посмажити курочку на сковороді
Прокрутка до верху