Суп Мінестроне — 6 рецептів італійської овочевого супу

В мультиварці

Італійський овочевий суп можна зробити і в мультиварці, трохи спростивши процес.

Необхідні продукти:

  • цибуля і морква;
  • літр бульйону;
  • два помідора;
  • кабачок і перець солодкий;
  • приправи на свій смак;
  • три картоплини;
  • два зубчики часнику;
  • близько 200 грам консервованої квасолі.

Процес приготування:

  • Наріжте всі овочі як можна дрібніше, крім квасолі, звичайно.
  • Встановіть мультиварку в режим «Випічка» і почати обсмажувати цибулю, поступово додаючи до нього інші овочі і доводячи їх до м’якості. Картоплю поки використовувати не потрібно.
  • Отриману масу залийте бульйоном і приправте різними спеціями. Викладіть картоплю і включіть мультиварку в режим «Суп» на 30 хвилин.
  • Коли програма буде підходити до кінця, викладіть квасолю, зливши з неї зайву рідину. Блюдо готове до подачі.
Дивіться також:  Скільки варити яловиче серце