В мультиварці
Італійський овочевий суп можна зробити і в мультиварці, трохи спростивши процес.
Необхідні продукти:
- цибуля і морква;
- літр бульйону;
- два помідора;
- кабачок і перець солодкий;
- приправи на свій смак;
- три картоплини;
- два зубчики часнику;
- близько 200 грам консервованої квасолі.
Процес приготування:
- Наріжте всі овочі як можна дрібніше, крім квасолі, звичайно.
- Встановіть мультиварку в режим «Випічка» і почати обсмажувати цибулю, поступово додаючи до нього інші овочі і доводячи їх до м’якості. Картоплю поки використовувати не потрібно.
- Отриману масу залийте бульйоном і приправте різними спеціями. Викладіть картоплю і включіть мультиварку в режим «Суп» на 30 хвилин.
- Коли програма буде підходити до кінця, викладіть квасолю, зливши з неї зайву рідину. Блюдо готове до подачі.