Суп на яловичому бульйоні – 13 рецептів приготування

Гречаний суп

Легкий, не жирний супчик легко готується з:

  • яловичої м’якоті – 300 г;
  • картоплі – пару великих бульб;
  • крупи гречаної – 0,5 ст.;
  • ріпчастої цибулі, моркви;
  • часнику;
  • солодкого перчика;
  • лаврушки, спецій на вибір.

М’якоть відварити, додати картоплю і промиту гречку, відварити до готовності. Зробити окремо піджарку з лука, моркви, солодкого перцю, засипати в бульйон зі спеціями. Варити ще 10 хвилин, засипати часникові мелкорубленые часточки, зелень. Настояти, подати до столу.

Дивіться також:  Рецепт смачною сирної запіканки з родзинками
Прокрутка до верху