Суп на яловичому бульйоні – 13 рецептів приготування

Хашлама по-вірменськи з яловичини

Для приготування страви необхідно запастися:

  • яловичої м’якоттю – 1,5 кг;
  • болгарським перцем;
  • томатами – 3-6 шт.;
  • картопля – 5 шт.;
  • цибулькою;
  • пивом – 0,5 ст.;
  • шафраном меленим, хмелями-сунелями, паприкою, сіллю.

У казан або товстостінну каструлю слід викласти пошарово нашатковану цибулька, м’ясо, прянощі. Перчик нарізати соломкою, томати – часточками. Зверху викладається крупно порізану картоплю, сушена зелень і виливають хмільний напій. Варити продукти слід на слабкому вогні не менше 180 хвилин, подати гарячим.

Дивіться також:  Рецепт запеченої качки з яблуками і медом
Прокрутка до верху