Суп на яловичому бульйоні – 13 рецептів приготування

Щі

Це блюдо, багате вітамінами і мінералами, складається з:

  • телятини – 900 г;
  • картоплі – 6 бульб;
  • моркви, цибулі;
  • яєць – 2 шт.;
  • щавлю;
  • лука зеленого, гілочок кропу і петрушки;
  • солі, перцю, спецій.

Яловичина промивається і відварюється до готовності. М’ясо дістати, нарізати, посипати зеленою цибулькою. У бульйон засипати терту моркву і кубики цибулі, після закипання додати картоплю і листочок лавра. Щавель порізати, засипати після готовності картоплі.

Яйця відварити, порізати, засипати після кислої трави разом зі спеціями. Після закипання вимкнути вогонь, настояти, подати зі сметанним соусом.

Дивіться також:  Рецепт пирога суфле з чорною смородиною
Прокрутка до верху