Суп на яловичому бульйоні – 13 рецептів приготування

З сочевицею

Сочевичний суп на бульйоні з яловичого мови виходить смачною, ситною і ароматним.

Знадобиться:

  • яловичий язик – 380 г;
  • картопляні бульби – 4 шт.;
  • морква;
  • черешкова селера – 1,5 шт.;
  • цибуля;
  • сочевиця зелена – 100 г;
  • кріп, сіль, спеції.

Язик відварити до готовності, порізати. У процідженому бульйоні відварити сочевицю, попередньо промиту і замочену у воді на 35 хвилин. Разом з чечевичными зернятками зварити картоплю до готовності.

Окремо на рослинному жирі обсмажити цибулю, моркву і кубики селери. Додати піджарку в вариво, засипати шматочки мови. Приправити, підсолити, всипати зелень. За бажанням можна додати улюблені спеції.

Дивіться також:  Смачні рецепти з Мівіни з фото
Прокрутка до верху