Суп на яловичому бульйоні – 13 рецептів приготування

Незвичайний суп-гуляш

Гострий, густий, ароматний супчик, з великою кількістю спецій відноситься до страв угорської кухні.

Готується він із:

  • м’яса – 0,5 кг;
  • цибулі, моркви;
  • картоплі – 0,5 кг;
  • часникових зубів – 2-4 шт.;
  • томатної пасти – 30 г;
  • болгарського перцю;
  • меленої паприки – 25 г;
  • рослинного жиру;
  • кмину, чорного перцю.

Цибулю, а його для цієї страви необхідно багато, слід подрібнити і обсмажити на соняшниковій олії, після злегка остудити, посипати паприкою. Окремо обсмажують шматочки м’яса до рум’яності, перекладаються до цибулі разом з подрібненим часником і насінням кмину, заливаються водою і варяться після закипання 90 хвилин.

Картоплю очистити, порізати кубиками і додати в бульйон. Коли бульби будуть майже готові, додаються перчик з морквою, паста і все вариться до готовності продуктів.

Наприкінці В суп додаються галушки, зроблені з тіста, приправи. Готову страву настоюється і подається до столу.

Дивіться також:  Соуси для курки – найкращі рецепти
Прокрутка до верху