Суп на яловичому бульйоні – 13 рецептів приготування

Традиційна Шурпа на яловичому бульйоні

Готується цей ситний східний суп з:

  • яловичого м’яса – 400 г;
  • картоплі – 4 бульби;
  • цибулини, морквини;
  • перцю солодкого;
  • свіжих помідор – 150 г;
  • томатної пасти – 1,5 ст. л.;
  • часнику, спецій, зелені;
  • гострого перцю (за смаком).

У великій каструлі або казанку на маслі обсмажується цибуля, після яловиче м’ясо. Окремо очищаються і нарізати овочі. Першою до м’ясної піджарки відправляється морква, після перчик і помідори. Слідом відправляються спеції, і все готується до м’якості м’яса. Після завантажується картопля, додається вода, і шурпа вариться приблизно 20 хвилин. Приправивши зеленню і наполігши, страву можна подавати до столу.

Дивіться також:  Кращі рецепти шашлику з фото
Прокрутка до верху