Суп на яловичому бульйоні – 13 рецептів приготування

Покроковий рецепт грибного супу

Для приготування страви запасаються:

  • молодий телятиною – 500 г;
  • невеликими печерицями – 280 м;
  • картоплею – 6 середніх бульб;
  • цибулею і морквою;
  • сіллю, петрушкою, спеціями.

Гриби помити, перебрати, нарізати і обсмажити на олії до рум’яності. М’ясо промити, порубати і відварити на слабкому вогні протягом 120 хвилин. Готову телятину дістати, залити відваром гриби, закип’ятити. Овочі очистити, нарізати і опустити в бульйон. Додати спеції, варити до готовності.

Дивіться також:  Курка, фарширована лисичками | Смачний рецепт
Прокрутка до верху