Дієтичний варіант з горошком і цвітною капустою
Приготувати овочевий суп можна на яловичому бульйоні, який можна зварити заздалегідь з молодої телятини.
З решти продуктів слід запастися:
- капустою – 600 г;
- картопля – 4 бульби;
- цибулею, морквою – по 1 шт.;
- зеленим горошком – 0,5 ст.;
- олією оливковою – 2,5 ст. л.;
- зеленню, спеціями.
Спочатку обсмажується цибуля з морквою до рум’яності, після додається потрібну кількість води і засипається картопля. Приблизно через 8 хвилин опускається капуста. Коли овочі будуть готові, засипаються горошинки, спеції. Наприкінці щедро додається зелень. Подати дієтичний суп можна з нежирної сметаною.