Суп на яловичому бульйоні – 13 рецептів приготування

Дієтичний варіант з горошком і цвітною капустою

Приготувати овочевий суп можна на яловичому бульйоні, який можна зварити заздалегідь з молодої телятини.

З решти продуктів слід запастися:

  • капустою – 600 г;
  • картопля – 4 бульби;
  • цибулею, морквою – по 1 шт.;
  • зеленим горошком – 0,5 ст.;
  • олією оливковою – 2,5 ст. л.;
  • зеленню, спеціями.

Спочатку обсмажується цибуля з морквою до рум’яності, після додається потрібну кількість води і засипається картопля. Приблизно через 8 хвилин опускається капуста. Коли овочі будуть готові, засипаються горошинки, спеції. Наприкінці щедро додається зелень. Подати дієтичний суп можна з нежирної сметаною.

Дивіться також:  Борщ з пампушками – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху