Суп Том-ям — 6 рецептів в домашніх умовах

Оригінальний суп з вершковими нотками

Склад продуктів: півлітра жирних вершків, 2 томата, 430 г великих очищених креветок, біла цибулина, 320 г печериць, 2 ст. ложки пасти чилі, великий лайм, половина пучка петрушки, сіль за смаком, основа – 2 л води з вареними рослинними компонентами (3 стеблинки лемонграсу і 25 г кореня галангала).

  • Вода ставиться на вогонь. Коли вона закипить, каструлю можна відразу засипати очищені і нарізані кубиками гриби.
  • Дрібно рубається цибулю, помідори мельчатся середніми шматочками.
  • Креветки розрізаються навпіл, після чого вони разом з підготовленими овочами відправляються в бульйон.
  • Через 5-6 хвилин у майбутній суп вливається сік з цілого лайма, додається сіль і паста чилі.
  • Залишилось залити в каструлю вершки і довести її вміст до повторного закипання.

Подається частування гарячим з рубаною зеленню.

Дивіться також:  Швидке тісто із сухих дріжджів – рецепт з фото
Прокрутка до верху