Суп Том-ям — 6 рецептів в домашніх умовах

Тайський суп з використанням готової пасти Том-Ям

Склад продуктів: 1,8 л бульйону з курки, 40 г свіжої зелені кінзи, 2 лайма або лимона, перчик чилі, 90 г готової пасти, 180 мл молока кокоса, 30 г рибного соусу (готового), 210 г глив, 8 г цукру-піску, 1 ст. ложка сушеного лемонграсу, 3-4 листочка лайма, півкіло очищених креветок, 40 г кореня імбиру.

  • Бульйон з курки доводиться до закипання. До нього вирушає лемонграс та порізані листя лайма, а також тертий імбир. Компоненти варяться 3-4 хвилини.
  • У майбутній суп вводиться паста, цукор-пісок і рибний соус. Інгредієнти добре перемішуються.
  • Ще через пару хвилин в бульйон відправляються дрібно нарізані гриби, тонкі кільця перцю, а також креветки.
  • Після появи чергових бульбашок на поверхні бульйону в каструлю вливається молоко кокоса.
  • Залишилося додати сік двох лимонів і рубану зелень.

Як тільки суп знову закипить, каструля знімається з плити і частування розливається порційно.

Дивіться також:  Гусак фарширований картоплею з фото
Прокрутка до верху