Суп з баранини – 7 рецептів, який найсмачніший?

Суп з бараниною в горщиках

Інгредієнти:

  • Перець чорний;
  • Баранина – 700 гр.;
  • Картопля – 700 гр.;
  • Перець горошок;
  • Морква – 250 гр.;
  • Баклажани – 400 гр.;
  • Помідори – 400 гр.4
  • Перець болгарський 300 гр.4
  • Цибуля – 300 гр.;
  • Сіль;
  • Чебрець – 2 гр.

Приготування:

  • Нашаткувати цибулю;
  • Моркву очистити і порізати кружальцями;
  • М’ясо нарізати дрібними кубиками. Викласти на дно баранину;
  • Зверху покласти шар моркви і цибулі;
  • Додати в кожен горщик 4 горошини чорного перцю;
  • Залити водою, щоб овочі сховалися в рідині;
  • Закрити кришками;
  • Помістити в духову шафу;
  • Тушкувати півгодини;
  • Кубиками нарізати баклажани. Їх можна замінити кабачками;
  • Якщо помідори маленькі досить розрізати навпіл. Якщо великі – шматочками;
  • У перцю видалити насіння і нарізати шматочками;
  • Картоплю очистити від шкірки і нарізати шматочками;
  • Додати в кожен горщик картоплю, зверху баклажани, перець. Потім додати помідори і чебрець;
  • Залити водою;
  • Закрити кришкою. Запікати в духовці годину.
Дивіться також:  Кутя з пшениці – смачний рецепт