Суп з бараниною в горщиках
Інгредієнти:
- Перець чорний;
- Баранина – 700 гр.;
- Картопля – 700 гр.;
- Перець горошок;
- Морква – 250 гр.;
- Баклажани – 400 гр.;
- Помідори – 400 гр.4
- Перець болгарський 300 гр.4
- Цибуля – 300 гр.;
- Сіль;
- Чебрець – 2 гр.
Приготування:
- Нашаткувати цибулю;
- Моркву очистити і порізати кружальцями;
- М’ясо нарізати дрібними кубиками. Викласти на дно баранину;
- Зверху покласти шар моркви і цибулі;
- Додати в кожен горщик 4 горошини чорного перцю;
- Залити водою, щоб овочі сховалися в рідині;
- Закрити кришками;
- Помістити в духову шафу;
- Тушкувати півгодини;
- Кубиками нарізати баклажани. Їх можна замінити кабачками;
- Якщо помідори маленькі досить розрізати навпіл. Якщо великі – шматочками;
- У перцю видалити насіння і нарізати шматочками;
- Картоплю очистити від шкірки і нарізати шматочками;
- Додати в кожен горщик картоплю, зверху баклажани, перець. Потім додати помідори і чебрець;
- Залити водою;
- Закрити кришкою. Запікати в духовці годину.