Суп з брокколі – 11 рецептів приготування

Дієтичний варіант супу

Склад продуктів: 90 мл нежирного молока, 320 г капусти, сіль, картоплина, літр води, цибуля-ріпка, 80 г легкого плавленого сиру.

  • Всі використовувані овочі миють, ріжуться великими шматками, заливаються підсоленою водою і відправляються варитися до м’якості.
  • Гуща витягується з бульйону, перекладається в блендер і подрібнюється. В рідина виливається молоко, додається сир.
  • Коли сирний компонент розтопиться, можна повертати овочеве пюре.

Якщо страва вийде занадто рідким, можна всипати в нього 1-1,5 ст. л. просіяного борошна і поварити ще пару хвилин.

Дивіться також:  Борщ з квасолею – 7 незрівнянних рецептів. Дуже смачно!