Покроковий рецепт від Юлії Висоцької
Склад продуктів: 230 курячої грудки, півкіло суцвіть брокколі, за середньої морквині і цибулині, 170 г плавленого сиру і 2/3 ст. нежирних вершків, сіль, сушена петрушка і мелена солодка паприка.
- З курятини в підсоленій воді вариться бульйон.
- З рідини витягується м’ясо, після чого в неї відварюються до м’якості суцвіття капусти. На це піде кілька хвилин.
- Довільні шматочки цибулі і моркви обсмажують на вершковому або соняшниковій олії.
- Спочатку в блендері подрібнюється курка. Потім – витягнута з бульйону брокколі і піджарка.
- М’ясна і овочева гуща перекладається в каструлю.
- Залишилося додати сіль, всі приправи, вершки і сир. Маса нагрівається до розчинення останнього.
Готове частування розливається по суповым тарілочках і подається з гострими сухариками.