Суп з брокколі – 11 рецептів приготування

Покроковий рецепт від Юлії Висоцької

Склад продуктів: 230 курячої грудки, півкіло суцвіть брокколі, за середньої морквині і цибулині, 170 г плавленого сиру і 2/3 ст. нежирних вершків, сіль, сушена петрушка і мелена солодка паприка.

  • З курятини в підсоленій воді вариться бульйон.
  • З рідини витягується м’ясо, після чого в неї відварюються до м’якості суцвіття капусти. На це піде кілька хвилин.
  • Довільні шматочки цибулі і моркви обсмажують на вершковому або соняшниковій олії.
  • Спочатку в блендері подрібнюється курка. Потім – витягнута з бульйону брокколі і піджарка.
  • М’ясна і овочева гуща перекладається в каструлю.
  • Залишилося додати сіль, всі приправи, вершки і сир. Маса нагрівається до розчинення останнього.

Готове частування розливається по суповым тарілочках і подається з гострими сухариками.

Дивіться також:  Рецепти соусів для шашлику з фото