Рецепт з перепелиними яйцями
Принцип приготування апетитного страви відрізняється від аналогічних рецептів лише оригінальним оформленням супу.
Склад інгредієнтів:
- масло вершкове;
- локшина домашня — 80 г;
- цибулю і моркву;
- селера — ¼ кореня;
- курча;
- відварені яйця перепелині — 3 шт.;
- лист лавра, сіль, перець, кріп.
Етапи приготування:
- Обробляємо молоду курочку, поділяємо тушку на шматки, відварюємо в 2 л питної води. Для отримання апетитного бульйону поміщаємо в нього невелику моркву і частина кореня селери. Аромат їжі забезпечуємо листом лавра і горошинами перцю. Приправляємо складу сіллю.
- Очищаємо цибулю і коренеплід, дрібно шаткуємо, трохи обсмажуємо в олії.
- Дістаємо з каструлі курчати і інші додані компоненти. Кладемо в бульйон домашню пасту, овочевий склад, очищені і розділені на половинки яйця. При бажанні використовуємо картоплю.
- Додаємо в суп відокремлене від кісток м’ясо птиці і нарубану зелень.
Акуратно все перемішуємо, прогріваємо страву ще три хвилини, після чого подаємо страву до столу.