Суп з домашньою локшиною – 15 рецептів приготування

Рецепт з перепелиними яйцями

Принцип приготування апетитного страви відрізняється від аналогічних рецептів лише оригінальним оформленням супу.

Склад інгредієнтів:

  • масло вершкове;
  • локшина домашня — 80 г;
  • цибулю і моркву;
  • селера — ¼ кореня;
  • курча;
  • відварені яйця перепелині — 3 шт.;
  • лист лавра, сіль, перець, кріп.

Етапи приготування:

  • Обробляємо молоду курочку, поділяємо тушку на шматки, відварюємо в 2 л питної води. Для отримання апетитного бульйону поміщаємо в нього невелику моркву і частина кореня селери. Аромат їжі забезпечуємо листом лавра і горошинами перцю. Приправляємо складу сіллю.
  • Очищаємо цибулю і коренеплід, дрібно шаткуємо, трохи обсмажуємо в олії.
  • Дістаємо з каструлі курчати і інші додані компоненти. Кладемо в бульйон домашню пасту, овочевий склад, очищені і розділені на половинки яйця. При бажанні використовуємо картоплю.
  • Додаємо в суп відокремлене від кісток м’ясо птиці і нарубану зелень.

Акуратно все перемішуємо, прогріваємо страву ще три хвилини, після чого подаємо страву до столу.

Дивіться також:  Цвітна капуста в клярі – 5 рецептів
Прокрутка до верху