Молочний суп-лапша
Це ніжне і дуже апетитне рідку страву, знайоме з дитячих років, нині з задоволенням готуємо для наших малюків.
Список продуктів:
- масло вершкове — 30 г;
- вода фільтрована, незбиране молоко — 500 мл;
- локшина домашня — 70 г;
- білий цукор — 50 г;
- щіпка солі.
Технологія приготування:
- Спочатку вливаємо в каструлю питну воду, потім свіже молоко. Викладаємо в отриманий склад звичайний цукор і сіль.
- При появі ознак кипіння, опускаємо локшину, добре все перемішуємо і відварюємо пасту 10 хвилин на слабкому вогні.
Бажано залишити молочний суп на ніч, щоб він настоявся. За цей час тісто на яйцях для локшини добре набубнявіє, просочиться солодким молоком, стане особливо ніжним і смачним.