Суп з домашньою локшиною на буряковому соку
Приголомшливо смачне, вишукано оформлена страва з ніжною локшиною малинового кольору.
Склад продуктів:
- цибуля-ріпка;
- яйця — 2 шт.;
- бульйон;
- спеції, зелень;
- солодка морква;
- мука в/с — до 300 м;
- буряк з бадиллям — 4 шт.;
- масло оливи — 20 мл
Поетапне приготування:
- Дрібно натираємо очищену буряк, видавлюємо через марлю сік.
- Що б зробити домашню локшину оригінальною, з’єднуємо в чаші свіжі яйця кімнатної температури, ½ ч. л. солі, просіяне борошно. Додаємо 4 яєчні шкаралупи (половинки) бурякового соку, робимо заміс дуже крутого тесту, використовуючи технологію класичного рецепту страви.
- Нарізаємо овочі, в тому числі, стебло коренеплоду, поміщаємо його в каструлю, пасеруємо 10 хвилин у пісному маслі. Заливаємо продукти двома літрами м’ясного бульйону, опускаємо нарубану бадилля, листя лавра. Не забуваємо про перці і солі.
- Відварюємо в підсоленій воді приготовлену локшину, відкидаємо продукт на друшляк.
Викладаємо пасту в тарілку, заливаємо буряковим складом, посипаємо страва нарубаною зеленню.