Суп з домашньою локшиною – 15 рецептів приготування

Суп з домашньою локшиною на буряковому соку

Приголомшливо смачне, вишукано оформлена страва з ніжною локшиною малинового кольору.

Склад продуктів:

  • цибуля-ріпка;
  • яйця — 2 шт.;
  • бульйон;
  • спеції, зелень;
  • солодка морква;
  • мука в/с — до 300 м;
  • буряк з бадиллям — 4 шт.;
  • масло оливи — 20 мл

Поетапне приготування:

  • Дрібно натираємо очищену буряк, видавлюємо через марлю сік.
  • Що б зробити домашню локшину оригінальною, з’єднуємо в чаші свіжі яйця кімнатної температури, ½ ч. л. солі, просіяне борошно. Додаємо 4 яєчні шкаралупи (половинки) бурякового соку, робимо заміс дуже крутого тесту, використовуючи технологію класичного рецепту страви.
  • Нарізаємо овочі, в тому числі, стебло коренеплоду, поміщаємо його в каструлю, пасеруємо 10 хвилин у пісному маслі. Заливаємо продукти двома літрами м’ясного бульйону, опускаємо нарубану бадилля, листя лавра. Не забуваємо про перці і солі.
  • Відварюємо в підсоленій воді приготовлену локшину, відкидаємо продукт на друшляк.

Викладаємо пасту в тарілку, заливаємо буряковим складом, посипаємо страва нарубаною зеленню.

Дивіться також:  Рибний суп – 10 рецептів приготування
Прокрутка до верху