Суп з домашньою локшиною – 15 рецептів приготування

Як приготувати лагман

Класика середньоазіатської кухні — густий суп з локшини, овочевого міксу і м’яса. Готується страва легко і просто.

Набір компонентів:

  • томати, морква, цибуля ріпчаста — 2 шт.;
  • масло оливи;
  • аджика — 30 г;
  • спеції, улюблена зелень;
  • локшина — 600 г;
  • жирна яловичина (інше м’ясо) — 700 г;
  • томат-паста — 30 р.

Спосіб приготування:

  • Нарізаємо очищені овочі: солодку моркву рубаємо кубиками, помідори без шкірки шаткуємо часточками.
  • Добре промите м’ясо ріжемо на невеликі частини, обсмажуємо до рожевої скоринки разом з дрібно покришеною цибулею. Далі додаємо шматочки моркви, томат-пасту, помідори, аджику, гострий перець, запашні горошини. Все добре перемішуємо, тушкуємо до 10 хвилин в закритому вигляді.
  • Приготовлену локшину нарізаємо довгими смужками, відварюємо не більше хвилини в киплячу, трохи підсоленій воді. Зливаємо рідину, збризкуємо пасту маслом оливи.

Поміщаємо локшину на сервірувальній тарілці, заправляємо густим м’ясним соусом і прикрашаємо лагман нарубаною зеленню.

Дивіться також:  Рецепт смачною сирної запіканки з родзинками
Прокрутка до верху