Сирний суп з курячими сердечками і локшиною
Надзвичайно смачне перше блюдо виходить з курячих сердечок, локшини і ніжного сиру. Не пошкодуєте про зроблений вибір!
Склад інгредієнтів:
- масло пісне;
- бульйон — 2,3 л;
- цибуля-ріпка;
- картопля — 4 шт.;
- спеції, зелень;
- солодка морква;
- сердечка курячі — 500 г;
- локшина — 100 г;
- сир (м’який вершковий) — 120 р.
Порядок приготування:
- Поділяємо сердечка на половинки, добре промиваємо, ретельно видаляючи кров’яні згустки.
- Очищаємо овочі, картоплю нарізаємо кубиками.
- Підсмажуємо подрібнену цибулю і дрібно нашатковану моркву 3 хвилини в гарячому маслі.
- Додаємо в сковороду субпродукти, тушкуємо компоненти страви чверть години, після чого разом з картоплею відправляємо в закипілий і вже підсолений овочевий бульйон. Коли коренеплоди стануть м’якими, приєднуємо розкришений сир і пасту, акуратно перемішуємо складу.
Подаємо гаряче страву до столу, посипаємо нарубаною зеленню.
Суп з домашньою локшиною сьогодні представлений яскравим букетом кулінарних варіацій, здатних задовольнити самі витончені смаки любителів ніжного і ароматного наїдки. Слідкуйте за новинками і кращими рецептами домашнього приготування!