Суп з домашньою локшиною – 15 рецептів приготування

Курячий суп з домашньою локшиною

Це страва з куркою та локшиною, приготовленої по-домашньому, стало для сім’ї одним з найбажаніших страви на обідньому столі. Від ароматного супу з ніжними завитками з тіста не відмовляються навіть малюки, не дуже жалують рідку їжу.

Список продуктів:

  • головка цибулі;
  • картопля — 3 бульби;
  • курка або частини тушки;
  • яєчна локшина — 150 г;
  • спеції, зелень.

Готується суп-локшина з куркою по-домашньому так:

  • Самий смачний курячий суп виходить з сільською, не дуже молодої птиці. Бульйон вариться досить довго, але саме так в ньому утворюються золотисті крупинки, ніжний смак і приємний ароматний.
  • Видаляємо пінцетом з шкіри тушки тонкі пір’я і все «пеньки», виймаємо нутрощі, відрізаємо жировик на хвостику, ретельно промиваємо птицю.
  • Покласти курку в простору каструлю, наповнюємо посуд 3 літрами очищеної води. Для більшого аромату і кращого кольору бульйону додаємо маленьку цибулину з лушпинням, шматочок моркви і перець горошком. Не забуваємо прибирати пінку, стежити за дотриманням мінімального нагріву їжі.
  • Коли м’ясо буде готове, витягаємо з каструлі всі компоненти. Бульйон проціджуємо, викладаємо в нього дрібно нарізані овочі, визначаємо склад перцю і солі.
  • Готуємо продукти до м’якості, потім поміщаємо смужки пасти. Закінчуємо процес через хвилину активного кипіння. Додаючи в суп домашню локшину, враховуємо, що через кілька хвилин її обсяг може збільшитися майже вдвічі!

Розливаємо їжу в порційні тарілки, опускаємо в кожну шматочки курячого м’яса, страву посипаємо зеленню. Дуже апетитно, чи не так?

Дивіться також:  Солодка ковбаска з печива і какао | Рецепт з Фото
Прокрутка до верху