На яловичому бульйоні
Щоб переконатися в тому, що домашня локшина ідеально підходить до будь-м’ясній основі, готуємо бульйон з яловичини.
Перелік компонентів:
- цибулю і солодка морква;
- локшина — 200 г;
- картопля — 3 шт.;
- корінь селери — 7 см;
- яловича грудинка з жирком — 500 г;
- спеції, лавр, зелень.
Етапи приготування:
- Ретельно промиваємо шматок м’яса, ділимо його на великі частини, опускаємо в посуд з водою. Першу киплячу рідину виливаємо, наповнюємо каструлю чистим питним складом, додаємо в бульйон лист лавра, горошини перцю, частина моркви, гілочку зелені. Відварюємо грудинку 1,5 години.
- Дістаємо готове м’ясо, залишаємо його на тарілці, решта використані компоненти викидаємо. Викладаємо попередньо оброблені і нарізані овочі, нарізаний корінь селери, сіль і перець. Готуємо продукти до м’якого стану.
- Поміщаємо домашню локшину, обов’язково перемішуємо склад, варимо ще 2 хвилини.
Нарізаємо остигле м’ясо, додаємо разом із зеленню в тарілки. Суп на яловичому бульйоні вийшов наваристим, запашний, дуже апетитним.