З фрикадельками
Маленькі м’ясні кульки не тільки створюють у страві яскравий смаковий букет, але і роблять суп з домашньою локшиною особливо красивим і апетитним.
Список продуктів:
- грудинка індички і свинини — 100 і 300 м, відповідно;
- рис — 50 г;
- морква;
- цибуля-ріпка — 2 шт.;
- спеції, зелень;
- картопля — 2 шт.;
- корінь петрушки — по 5 див.
Особливості приготування:
- Компонентами фарш для фрикадельок можуть стати інші м’ясні продукти. Чисті шматки нарізаємо невеликими частинами, подрібнюємо в домашньому комбайні, додавши одну цибулину. Приправляємо отриману масу перцем і сіллю, додаємо промитий рис. Якщо використовуємо тільки м’ясо птиці (шкірку обов’язково видаляємо), «зміцнюємо» склад яйцем.
- Робимо ретельний заміс фаршу формуємо з нього маленькі кульки, добре прокатуємо кожний між долонями, викладаємо на тарілку.
- Наливаємо в каструлю фільтровану воду або готовий бульйон. Нагріваємо його до кипіння, опускаємо очищені, нарізані невеликими частинами овочі, солимо їжу.
- Коли почнеться нове бурління, викладаємо фрикадельки, акуратно все перемішуємо. Варимо продукти до готовності, потім поміщаємо домашню локшину. Знову перевертаємо лопаткою всю масу, через 3 хвилини вимикаємо вогонь.
Викладаємо в порційні тарілки густу частину супу, заливаємо ароматним бульйоном, посипаємо нарубаною зеленню. Чудове на смак і чудово красиве страва!