Суп з домашньою локшиною та свининою
Представлене страва є своєрідним енергетиком, що дозволяє поповнити організм необхідними калоріями, що особливо важливо в холодну пору року.
Необхідні компоненти:
- масло пісне — 30 г;
- цибуля-ріпка — 2 шт.;
- домашня локшина — 120 г;
- невеликі картоплини — 3 шт.;
- морква;
- свинина (бажано з кісточкою) — 1 кг;
- спеції, лавр, зелень.
Методика приготування:
- Опускаємо промите м’ясо в каструлю з трьома літрами питної води. Додаємо одну моркву, неочищену цибулину, лист лавра, горошини перцю, гілочку петрушки.
- Відварюємо свинину до готового стану, отриманий бульйон проціджують, знову кип’ятимо. М’ясо поки залишаємо в іншому посуді.
- Очищаємо овочі, викладаємо в суп кубики картоплі, відразу солимо і перчимо страву. Продовжуємо приготування до м’якості бульб.
- Подрібнюємо очищену цибулину, рубаємо соломкою моркву, смажимо в олії 10 хвилин.
- Тепер акуратно висипаємо в бульйон локшину, приєднуємо золотисті овочі, відставляємо від вогню після хвилинного кипіння.
Подаючи гарячий суп, не забуваємо додати апетитні шматочки свинини і посипати їжу зеленню.