Суп з домашньою локшиною – 15 рецептів приготування

Суп з домашньою локшиною та свининою

Представлене страва є своєрідним енергетиком, що дозволяє поповнити організм необхідними калоріями, що особливо важливо в холодну пору року.

Необхідні компоненти:

  • масло пісне — 30 г;
  • цибуля-ріпка — 2 шт.;
  • домашня локшина — 120 г;
  • невеликі картоплини — 3 шт.;
  • морква;
  • свинина (бажано з кісточкою) — 1 кг;
  • спеції, лавр, зелень.

Методика приготування:

  • Опускаємо промите м’ясо в каструлю з трьома літрами питної води. Додаємо одну моркву, неочищену цибулину, лист лавра, горошини перцю, гілочку петрушки.
  • Відварюємо свинину до готового стану, отриманий бульйон проціджують, знову кип’ятимо. М’ясо поки залишаємо в іншому посуді.
  • Очищаємо овочі, викладаємо в суп кубики картоплі, відразу солимо і перчимо страву. Продовжуємо приготування до м’якості бульб.
  • Подрібнюємо очищену цибулину, рубаємо соломкою моркву, смажимо в олії 10 хвилин.
  • Тепер акуратно висипаємо в бульйон локшину, приєднуємо золотисті овочі, відставляємо від вогню після хвилинного кипіння.

Подаючи гарячий суп, не забуваємо додати апетитні шматочки свинини і посипати їжу зеленню.

Дивіться також:  Як смачно приготувати яловичину в мультиварці?
Прокрутка до верху