Готуємо в мультиварці
Якщо приготування супу на м’ясному бульйоні займає небагато часу і фізичних зусиль, то кухонний електроприлад мінімізує і ці витрати.
Склад інгредієнтів:
- філе курки — 300 г;
- вода питна — 1,5 мл;
- цибуля-ріпка, морква;
- локшина домашня — 100 г;
- картопля — 2 шт.;
- зелень, спеції.
Технологія приготування:
- Нарізаємо соломкою оброблену курячу грудку, дрібно рубаємо очищені і промиті овочі.
- Поміщаємо продукти в чашу агрегату, заливаємо питною водою, приправляємо складу сіллю і перцем, добре перемішуємо.
- Закриваємо каструлю, встановлюємо програму «Суп», час приготування 40 хвилин. Через 20 хвилин додаємо локшину, ложкою акуратно з’єднуємо її з іншими компонентами їжі, очікуємо завершення роботи приладу.
«Розумний» пристрій видасть звуковий сигнал про закінчення своєї участі в технологічному процесі. Нам залишається скористатися його електронної «люб’язністю», і з задоволенням скуштувати ароматна страва.