Суп з домашньою локшиною – 15 рецептів приготування

Готуємо в мультиварці

Якщо приготування супу на м’ясному бульйоні займає небагато часу і фізичних зусиль, то кухонний електроприлад мінімізує і ці витрати.

Склад інгредієнтів:

  • філе курки — 300 г;
  • вода питна — 1,5 мл;
  • цибуля-ріпка, морква;
  • локшина домашня — 100 г;
  • картопля — 2 шт.;
  • зелень, спеції.

Технологія приготування:

  • Нарізаємо соломкою оброблену курячу грудку, дрібно рубаємо очищені і промиті овочі.
  • Поміщаємо продукти в чашу агрегату, заливаємо питною водою, приправляємо складу сіллю і перцем, добре перемішуємо.
  • Закриваємо каструлю, встановлюємо програму «Суп», час приготування 40 хвилин. Через 20 хвилин додаємо локшину, ложкою акуратно з’єднуємо її з іншими компонентами їжі, очікуємо завершення роботи приладу.

«Розумний» пристрій видасть звуковий сигнал про закінчення своєї участі в технологічному процесі. Нам залишається скористатися його електронної «люб’язністю», і з задоволенням скуштувати ароматна страва.

Дивіться також:  Вегетаріанський борщ – 7 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху