Суп з домашньою локшиною – 15 рецептів приготування

З помідорами

Це легке в приготуванні, смачна та поживна страва підходить для будь-якого сезону року.

Необхідні продукти:

  • бульйон курячий — 2 л;
  • цибулю і солодка морква;
  • масло вершкове — 20 г;
  • зрілі томати черрі — 6 шт.;
  • локшина — 100 г;
  • спеції, петрушка.

Порядок приготування:

  • Відварюємо будь-які частини курки.
  • Проціджуємо отриманий бульйон, знову доводимо його до кипіння, опускаємо промиті половинки помідорів. Продовжуємо нагрівання 10 хвилин на тихому вогні.
  • Дрібно нарізаємо очищені овочі. Цибулю і моркву смажимо в олії до золотистого відтінку.
  • Далі на черзі наша домашня локшина. Для того щоб бульйон в супі вийшов прозорим, викладаємо макаронні вироби в сито з дрібною решіткою, активно її трясемо, звільняючи продукт від надлишків борошна.
  • Опускаємо пасту в каструлю з черрі, приєднуємо овочеву нарізку, приправляємо страву сіллю, нагріваємо страва не більше 2 хвилин.

Подаємо ароматний суп з помідорами, посипаючи тарілки з їжею нарубаною зеленню.

Дивіться також:  Сире варення з малини або смородини
Прокрутка до верху