З помідорами
Це легке в приготуванні, смачна та поживна страва підходить для будь-якого сезону року.
Необхідні продукти:
- бульйон курячий — 2 л;
- цибулю і солодка морква;
- масло вершкове — 20 г;
- зрілі томати черрі — 6 шт.;
- локшина — 100 г;
- спеції, петрушка.
Порядок приготування:
- Відварюємо будь-які частини курки.
- Проціджуємо отриманий бульйон, знову доводимо його до кипіння, опускаємо промиті половинки помідорів. Продовжуємо нагрівання 10 хвилин на тихому вогні.
- Дрібно нарізаємо очищені овочі. Цибулю і моркву смажимо в олії до золотистого відтінку.
- Далі на черзі наша домашня локшина. Для того щоб бульйон в супі вийшов прозорим, викладаємо макаронні вироби в сито з дрібною решіткою, активно її трясемо, звільняючи продукт від надлишків борошна.
- Опускаємо пасту в каструлю з черрі, приєднуємо овочеву нарізку, приправляємо страву сіллю, нагріваємо страва не більше 2 хвилин.
Подаємо ароматний суп з помідорами, посипаючи тарілки з їжею нарубаною зеленню.