Суп з фрикадельками для дітей — дуже корисний покроковий рецепт
Якщо ви вирішили зварити суп з фрикадельками для маленького (до року) дитини, допоможе наступний рецепт, який пропонує робити кульки з відварного, а не сирого м’яса. Краще всього використовувати телятину або індичку.
- 650 мл води;
- 100 г м’яса;
- морквина середня;
- 2 картоплини;
- пара перепелиних яєць;
- невелика цибулина.
Приготування:
- Налийте в каструлю довільну кількість води. Як тільки вона закипить, опустіть шматочок добре помытого м’яса. Доведіть до кипіння і варіть на малому вогні близько 40-50 хвилин.
- Відварне м’ясо перекладіть на тарілку і дайте трохи охолонути. Бульйон можете використовувати для приготування «дорослих» страв.
- В чисту каструльку влийте воду для супу. Після закипання опустіть соломку моркви і дрібно посічену ріпчасту цибулю.
- Через 10 хвилин додайте картоплю, порізану невеликими брусочками. Продовжуйте варити ще 10-15 хвилин.
- В цей час подрібніть відварне м’ясо блендером. Додайте перепелині яйця, трошки солі. Перемішайте, зліпити невеликі фрикадельки.
- Як тільки картопля повністю звариться, закиньте фрикадельки і доведіть до кипіння на невеликому вогні.
- Після того, як вироби спливуть, посоліть і поперчіть супчик і варіть ще максимум пару хвилин.
- У вже готовий суп опустіть лаврушку, накрийте кришкою і витримайте в такому стані пару хвилин. Після чого лавровий лист обов’язково викиньте.