З курячим фаршем і бульйоном
Інгредієнти: велика морквина, 2 великі ложки вермішелі-павутинки, 340 г курячого фаршу, 2 л курячого бульйону, дрібна сіль, 3 картоплини, спеції, велика ложка томат-пасти, 180 г свіжих печериць, 2 цибулинки.
- На пісному маслі готується зажарка з пластинок грибів, подрібненого цибулі (1 шт.) і морквини. Готується маса до випаровування зайвої рідини. Далі до інгредієнтів додається томат-паста. Разом інгредієнти нудяться ще пару хвилин.
- Залишився цибулю дрібно рубається і змішується з фаршем. З підсоленої маси катаються мініатюрні кульки.
- Бульйон доводять до кипіння, в нього опускаються бруски картоплі і доводяться до напівготовності.
- У майбутній суп занурюються м’ясні заготовки. Коли фрикадельки спливуть, можна солити частування і додати приправи.
- В останню чергу в каструлю відправляється вермішель і піджарка.
Залишилося поварити суп ще 3-4 хвилини. Після приготування страва має настоятися.