Суп з фрикадельками і вермішеллю – 5 рецептів приготування

З курячим фаршем і бульйоном

Інгредієнти: велика морквина, 2 великі ложки вермішелі-павутинки, 340 г курячого фаршу, 2 л курячого бульйону, дрібна сіль, 3 картоплини, спеції, велика ложка томат-пасти, 180 г свіжих печериць, 2 цибулинки.

  • На пісному маслі готується зажарка з пластинок грибів, подрібненого цибулі (1 шт.) і морквини. Готується маса до випаровування зайвої рідини. Далі до інгредієнтів додається томат-паста. Разом інгредієнти нудяться ще пару хвилин.
  • Залишився цибулю дрібно рубається і змішується з фаршем. З підсоленої маси катаються мініатюрні кульки.
  • Бульйон доводять до кипіння, в нього опускаються бруски картоплі і доводяться до напівготовності.
  • У майбутній суп занурюються м’ясні заготовки. Коли фрикадельки спливуть, можна солити частування і додати приправи.
  • В останню чергу в каструлю відправляється вермішель і піджарка.

Залишилося поварити суп ще 3-4 хвилини. Після приготування страва має настоятися.

Дивіться також:  З чим зробити бутерброд?
Прокрутка до верху