Суп з фрикадельками і вермішеллю – 5 рецептів приготування

Суп з фрикадельками з індички і яєчної локшиною

Інгредієнти: 420 г готового фаршу з індички, 120 г яєчної локшини, цибулинка, зубок часнику, морква, 4 середніх картопляні бульби, невеликий солодкий болгарський перець, столове яйце, сіль, італійські трави.

  • У фарш додається роздавлений часник, трохи збите яйце, сіль, італійські трави. З отриманої маси ліпляться мініатюрні міцні кульки.
  • Фрикадельки занурюються в киплячу підсолену воду разом з картоплі брусочками. Їх потрібно варити 12-14 хвилин на середньому вогні.
  • Овочі подрібнюються будь-яким зручним чином і страхуються разом в сковорідці, збризнути рафінованою олією. На це потрібно близько 8-9 хвилин. Моркву і перець найзручніше нарізати брусочками, цибулю – кубиками.
  • Вміст сковорідки перекладається в каструлю. Туди ж відправляється яєчна локшина. Варити супчик потрібно ще 5-6 хвилин.

Подається частування до столу гарячими з великою кількістю свіжої або сушеної зелені.

Дивіться також:  Рецепт торта на Новий Рік 2016 з фото
Прокрутка до верху