Готуємо з вермішеллю
- 2 л води;
- 2 середні картоплини;
- 100 г дрібної вермішелі;
- 300 г глив;
- 1 маленька морква;
- 1 маленька цибулина;
- кілька гілочок кропу і петрушки;
- сіль і перець за смаком.
Приготування супу аналогічно першому варіанту:
- Заздалегідь підготувати овочі і поставити воду закипати.
- Підготувати морквяно-цибулеву засмажку, злегка обсмажити грибні шматочки.
- Проварити кілька хвилин картопляні кубики, потім додати гриби, зажарку і вермішель. Варити 10 хвилин.
- Додати в бульйон прянощі і сіль, перемішати.
- Мелконарезанного зелень додати в суп. Почекати ще 5-7 хвилин і вимкнути вогонь. Залишити на чверть години під кришкою.
На замітку. Після першого закипання води вогонь зробити середнім — бурління бути не повинно, інакше суп вийде каламутним.