Суп з глив – 7 покрокових рецептів приготування грибного супу, смачного

Готуємо з вермішеллю

  • 2 л води;
  • 2 середні картоплини;
  • 100 г дрібної вермішелі;
  • 300 г глив;
  • 1 маленька морква;
  • 1 маленька цибулина;
  • кілька гілочок кропу і петрушки;
  • сіль і перець за смаком.

Приготування супу аналогічно першому варіанту:

  • Заздалегідь підготувати овочі і поставити воду закипати.
  • Підготувати морквяно-цибулеву засмажку, злегка обсмажити грибні шматочки.
  • Проварити кілька хвилин картопляні кубики, потім додати гриби, зажарку і вермішель. Варити 10 хвилин.
  • Додати в бульйон прянощі і сіль, перемішати.
  • Мелконарезанного зелень додати в суп. Почекати ще 5-7 хвилин і вимкнути вогонь. Залишити на чверть години під кришкою.

На замітку. Після першого закипання води вогонь зробити середнім — бурління бути не повинно, інакше суп вийде каламутним.

Дивіться також:  Вершковий суп – 12 дуже смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху