З плавленими сирками
- 2 плавлені сирки з цибулею або грибами (можна один, але смак буде менш насиченим);
- 3 картоплини;
- по 1 цибулині і моркви;
- суміш кропу і петрушки;
- 350 г шинки;
- сіль і прянощі за смаком.
Опис приготування наступне:
- Відварити картоплю, зазначивши 10 хвилин після додавання картопляних шматочків.
- Приготувати пасеровку з моркви і цибулі.
- Чисті гриби довільно нарізати і викласти в бульйон. Можна відразу додати пасерування. Відразу додати прянощі. Проварити ще 7-10 хвилин.
- Тим часом шинку нарізати брусками і додати в бульйон. Тільки після додати трохи солі, пробуючи суп на смак — в ковбасах є сіль, і це потрібно враховувати.
- Сир дрібно натерти прямо в каструльку і перемішати ложкою. Проварити ще 5 хвилин і вимкнути.
За бажанням можна додати трохи свіжої зелені перед подачею до столу.