Суп з глив – 7 покрокових рецептів приготування грибного супу, смачного

З плавленими сирками

  • 2 плавлені сирки з цибулею або грибами (можна один, але смак буде менш насиченим);
  • 3 картоплини;
  • по 1 цибулині і моркви;
  • суміш кропу і петрушки;
  • 350 г шинки;
  • сіль і прянощі за смаком.

Опис приготування наступне:

  • Відварити картоплю, зазначивши 10 хвилин після додавання картопляних шматочків.
  • Приготувати пасеровку з моркви і цибулі.
  • Чисті гриби довільно нарізати і викласти в бульйон. Можна відразу додати пасерування. Відразу додати прянощі. Проварити ще 7-10 хвилин.
  • Тим часом шинку нарізати брусками і додати в бульйон. Тільки після додати трохи солі, пробуючи суп на смак — в ковбасах є сіль, і це потрібно враховувати.
  • Сир дрібно натерти прямо в каструльку і перемішати ложкою. Проварити ще 5 хвилин і вимкнути.

За бажанням можна додати трохи свіжої зелені перед подачею до столу.

Дивіться також:  Як приготувати пташине молоко?
Прокрутка до верху