Суп з глив – 7 покрокових рецептів приготування грибного супу, смачного

Суп з глив та цвітної капусти

  • 3 л води;
  • 400 г глив;
  • 4 середні картоплини;
  • 200 г цвітної капусти;
  • 1 середня морква;
  • 1 середня цибулина;
  • сіль і прянощі.

Покрокове опис рецепту:

  • Капустяні розібрати на суцвіття гілочки. Овочі почистити і нарізати. Гливи промити і нарізати кубиками.
  • Скласти в каструлю овочі та гриби, залити водою і поставити на вогонь. Заправити прянощами і сіллю. Дочекатися закипання і засікти 15 хвилин, зберігаючи середній вогонь.
  • Вимкнути плиту, накрити кришкою і залишити на 10-15 хвилин настоятися.

Подавати зі злаковими булочками і шматочками твердого сиру.

Дивіться також:  Суп пюре з кабачків і картоплі – рецепт приготування
Прокрутка до верху