Суп з глив та цвітної капусти
- 3 л води;
- 400 г глив;
- 4 середні картоплини;
- 200 г цвітної капусти;
- 1 середня морква;
- 1 середня цибулина;
- сіль і прянощі.
Покрокове опис рецепту:
- Капустяні розібрати на суцвіття гілочки. Овочі почистити і нарізати. Гливи промити і нарізати кубиками.
- Скласти в каструлю овочі та гриби, залити водою і поставити на вогонь. Заправити прянощами і сіллю. Дочекатися закипання і засікти 15 хвилин, зберігаючи середній вогонь.
- Вимкнути плиту, накрити кришкою і залишити на 10-15 хвилин настоятися.
Подавати зі злаковими булочками і шматочками твердого сиру.