Суп з індички – 8 рецептів приготування

Наваристий суп з гомілки індички

Суп з гомілки індички набагато смачніше і корисніше ніж з курки, обов’язково спробуйте!

Необхідні продукти:

  • дві картоплі;
  • одна гомілка;
  • 50 грам вермішелі або макаронів;
  • приправи за бажанням;
  • морква і цибуля.

Процес приготування:

  • З гомілки протягом години варимо бульйон, після чого виймаємо її.
  • У каструлю викладаємо нарізаний на шматочки картоплю і заздалегідь підготовлену засмажку з подрібненої цибулі і моркви.
  • Коли вміст почне кипіти додаємо в нього індичку, вже без кістки і порізану на квадратики.
  • Через кілька хвилин приправляємо спеціями на свій смак, засипаємо макарони і варимо до готовності, зазвичай достатньо п’яти хвилин.
Дивіться також:  Що приготувати в останні дні посту?