Наваристий суп з гомілки індички
Суп з гомілки індички набагато смачніше і корисніше ніж з курки, обов’язково спробуйте!
Необхідні продукти:
- дві картоплі;
- одна гомілка;
- 50 грам вермішелі або макаронів;
- приправи за бажанням;
- морква і цибуля.
Процес приготування:
- З гомілки протягом години варимо бульйон, після чого виймаємо її.
- У каструлю викладаємо нарізаний на шматочки картоплю і заздалегідь підготовлену засмажку з подрібненої цибулі і моркви.
- Коли вміст почне кипіти додаємо в нього індичку, вже без кістки і порізану на квадратики.
- Через кілька хвилин приправляємо спеціями на свій смак, засипаємо макарони і варимо до готовності, зазвичай достатньо п’яти хвилин.