Суп з кільки в томатному соусі – 6 рецептів, як приготувати смачний суп

Рибний суп з консервованої кільки з перловкою

Любителів страв з перловкою не так вже й багато. Але ось в супі з кількою в томаті вона дуже хороша.

Готуємо набір продуктів:

  • рибні консерви «Кілька в томатному соусі» – 300-грамову банку;
  • морква – один коренеплід;
  • цибулина – достатньо одного;
  • свіжі помідори – 2 шт.;
  • перлова крупа – стакан, попередньо замочений;
  • вода – не менше 2,5 літра;
  • чорний перець – на свій смак або мелений, або кілька горошин;
  • сіль і зелень – скільки захочеться.

У каструлю з забурлившей водою додаємо перловку. Нехай повариться від п’яти до семи хвилин.

За цей час нарізаємо заготовлені помідори і цибулину: перші кубиками побільше, другу – дрібніші. А морква пропускаємо через крупну тертку. Все це відразу відправляємо в бульйон. Потрібно дочекатися, поки овочі помягчеют, на що піде від п’яти до семи хвилин. У цей час можна відкрити консерви розім’яти з допомогою виделки рибу.

Потім вміст банки, разом з соусом, вигрібаємо в каструлю. В самому кінці підсолюємо, додаємо в суп зелень.

Дивіться також:  Рецепт як смачно посмажити свинину