Готуємо в мультиварці
Непогано використовувати для приготування рибного супу мультиварку. Цей агрегат надає страві насичений смак і ніжну консистенцію. Ну, а про те, що він здатний зберігати в продуктах майже всі корисні речовини, всі і так знають.
Нам знадобиться:
- картопля – 400 грамів;
- капуста – 300 грамів;
- моркву і цибулю – не менше 100 грамів кожного;
- паста з помідорів – хоча б 70 грамів;
- чорний і запашний перець (горошком) – п’ять штук першого та три другого;
- лаврушка – пара середніх листочків;
- зелень – за смаком;
- сіль (краще підійде йодована) – на свій смак;
- банку кільки в томаті – стандартний обсяг.
Спочатку готуємо овочі. Все нарізаємо як можна дрібніше (така обробка забезпечить супу бархатисту структуру).
Всі поміщаємо в мультічашу. Заливаємо закипілої водою. На 60 хвилин встановити функцію «Гасіння».
Через півгодини всипаємо всі приправи, а також додаємо томатну пасту (перед цим її трохи розвести в суповом відварі).
Риба відправляється в мультічашу в кінці. Тепер можна закрити кришку і чекати закінчення процесу.
За яким рецептом ви будете варити суп з кільки в томаті – вибір за вами. Однак пам’ятайте, що консервовану рибу завжди відправляють в каструлю останньої: вона дуже м’яка, і якщо буде довго варитися, розпадеться на дрібні шматочки. Крім овочів і крупи ви нічого не відчуєте.
Контролюйте кількість доданих спецій і солі: їх достатньо в консервах.