Суп з кільки в томатному соусі – 6 рецептів, як приготувати смачний суп

Готуємо в мультиварці

Непогано використовувати для приготування рибного супу мультиварку. Цей агрегат надає страві насичений смак і ніжну консистенцію. Ну, а про те, що він здатний зберігати в продуктах майже всі корисні речовини, всі і так знають.

Нам знадобиться:

  • картопля – 400 грамів;
  • капуста – 300 грамів;
  • моркву і цибулю – не менше 100 грамів кожного;
  • паста з помідорів – хоча б 70 грамів;
  • чорний і запашний перець (горошком) – п’ять штук першого та три другого;
  • лаврушка – пара середніх листочків;
  • зелень – за смаком;
  • сіль (краще підійде йодована) – на свій смак;
  • банку кільки в томаті – стандартний обсяг.

Спочатку готуємо овочі. Все нарізаємо як можна дрібніше (така обробка забезпечить супу бархатисту структуру).

Всі поміщаємо в мультічашу. Заливаємо закипілої водою. На 60 хвилин встановити функцію «Гасіння».

Через півгодини всипаємо всі приправи, а також додаємо томатну пасту (перед цим її трохи розвести в суповом відварі).

Риба відправляється в мультічашу в кінці. Тепер можна закрити кришку і чекати закінчення процесу.

За яким рецептом ви будете варити суп з кільки в томаті – вибір за вами. Однак пам’ятайте, що консервовану рибу завжди відправляють в каструлю останньої: вона дуже м’яка, і якщо буде довго варитися, розпадеться на дрібні шматочки. Крім овочів і крупи ви нічого не відчуєте.

Контролюйте кількість доданих спецій і солі: їх достатньо в консервах.

Дивіться також:  Форель, запечена у фользі – Рецепт з фото