Суп з квасолі – 5 рецептів, просто і смачно

Квасолевий суп з м’ясом

Інгредієнти:

  • Біла квасоля – 0,2 кг;
  • М’ясо (в ідеалі з кісточкою) – 0,3-04 кг;
  • Картопля – 3-4 штуки;
  • Цибуля – 2 штуки;
  • Морква – 1 штука;
  • Вода – для варіння;
  • Приправи, перець і сіль – за смаком.

Приготування:

  • Заздалегідь замочіть квасолю.
  • У каструлю покладіть м’ясо, попередньо порізавши його на шматочки, цибулю (не різаний) і квасоля. Варіть бульйон до готовності м’яса.
  • Залийте все водою і відправте варитися.
  • Морква почистіть і наріжте брусочками або натріть на тертці (брусочки виглядають набагато красивіше в супі).
  • Цибулю очистіть від шкірки і дрібно наріжте.
  • Картоплю почистіть, наріжте кубиками.
  • Коли м’ясо готове, зніміть піну з супу. Зменшіть вогонь і закиньте картоплю. Додайте сіль і трохи інших приправ. Залиште варитися всі на 10 хвилин.
  • Потім киньте в суп сиру порізану моркву і цибулю. Варимо ще 15 хвилин.
  • За 5 хвилин до закінчення варіння супу, киньте свіжу зелень, спеції і лавровий лист. Можна зелень кидати не суп, а відразу в миску, так страва буде виглядати апетитніше.
  • Суп з білої квасолі готовий.
Дивіться також:  Страви з кабачків – смачні рецепти
Прокрутка до верху