Квасолевий суп з м’ясом
Інгредієнти:
- Біла квасоля – 0,2 кг;
- М’ясо (в ідеалі з кісточкою) – 0,3-04 кг;
- Картопля – 3-4 штуки;
- Цибуля – 2 штуки;
- Морква – 1 штука;
- Вода – для варіння;
- Приправи, перець і сіль – за смаком.
Приготування:
- Заздалегідь замочіть квасолю.
- У каструлю покладіть м’ясо, попередньо порізавши його на шматочки, цибулю (не різаний) і квасоля. Варіть бульйон до готовності м’яса.
- Залийте все водою і відправте варитися.
- Морква почистіть і наріжте брусочками або натріть на тертці (брусочки виглядають набагато красивіше в супі).
- Цибулю очистіть від шкірки і дрібно наріжте.
- Картоплю почистіть, наріжте кубиками.
- Коли м’ясо готове, зніміть піну з супу. Зменшіть вогонь і закиньте картоплю. Додайте сіль і трохи інших приправ. Залиште варитися всі на 10 хвилин.
- Потім киньте в суп сиру порізану моркву і цибулю. Варимо ще 15 хвилин.
- За 5 хвилин до закінчення варіння супу, киньте свіжу зелень, спеції і лавровий лист. Можна зелень кидати не суп, а відразу в миску, так страва буде виглядати апетитніше.
- Суп з білої квасолі готовий.