Грибний суп з макаронами
В наступному рецепті використовують сушені або свіжі гриби. Вони чудово поєднуються з макаронними виробами, надаючи першого страви чудовий смак і аромат.
Компоненти:
- 2,5 л води;
- 300 г свіжих грибів;
- два картоплі;
- цибулина;
- 100 г макаронів;
- морква;
- рослинна олія;
- кріп;
- спеції.
Покроковий рецепт:
- Гриби миємо і шаткуємо пластинками.
- Картоплю і моркву режим довільно.
- Цибуля не крупно кришимо і смажимо з морквяної нарізкою на олії соняшника. Додаємо гриби і пасеруємо п’ять хвилин.
- У ємності кип’ятимо воду і кладемо в неї гриби, цибулю, моркву і картоплю.
- Через десять хвилин закидаємо макарони.
- Варимо страву до готовності борошняних виробів.
Готовий суп посипаємо зеленню, солимо і перчимо.