Суп з макаронами – 8 простих рецептів, як приготувати смачний суп

Грибний суп з макаронами

В наступному рецепті використовують сушені або свіжі гриби. Вони чудово поєднуються з макаронними виробами, надаючи першого страви чудовий смак і аромат.

Компоненти:

  • 2,5 л води;
  • 300 г свіжих грибів;
  • два картоплі;
  • цибулина;
  • 100 г макаронів;
  • морква;
  • рослинна олія;
  • кріп;
  • спеції.

Покроковий рецепт:

  • Гриби миємо і шаткуємо пластинками.
  • Картоплю і моркву режим довільно.
  • Цибуля не крупно кришимо і смажимо з морквяної нарізкою на олії соняшника. Додаємо гриби і пасеруємо п’ять хвилин.
  • У ємності кип’ятимо воду і кладемо в неї гриби, цибулю, моркву і картоплю.
  • Через десять хвилин закидаємо макарони.
  • Варимо страву до готовності борошняних виробів.

Готовий суп посипаємо зеленню, солимо і перчимо.

Дивіться також:  Рецепт смачного тертого пирога з варенням