З додаванням кабачків
Цей суп сподобається дорослим і дітям, тому його сміливо можна готувати на обід, подаючи в якості основного блюда.
Готується страва з:
- м’яса птиці – 250 г;
- води – 1,3 л;
- кабачків – 650 г;
- плавленого сиру – 3 шт.;
- картоплі – 2-3 шт.;
- часнику, цибулі, моркви;
- жиру рослинного;
- солі, чорного перцю.
Філейну частину курки слід відварити в підсоленій воді до готового стану. Дістати м’ясо. Опустити у воду картоплю, порізану кубиками, після закипання ввести кабачки (у молодих плодів шкірку можна не знімати). Посолити, поперчити, варити до готовності овочів.
На сковороді готується піджарка з лука, часнику і моркви, яка вводиться в бульйон після готовності продуктів. Слідом відправляється натертий сир, спеції. Коли суп буде готовий, його можна подрібнити блендером, додати нарізане м’ясо, зелень. Обов’язково після приготування страва настоюється, а потім подається на стіл.