Суп з плавленим сиром і куркою – 9 рецептів приготування

З додаванням кабачків

Цей суп сподобається дорослим і дітям, тому його сміливо можна готувати на обід, подаючи в якості основного блюда.

Готується страва з:

  • м’яса птиці – 250 г;
  • води – 1,3 л;
  • кабачків – 650 г;
  • плавленого сиру – 3 шт.;
  • картоплі – 2-3 шт.;
  • часнику, цибулі, моркви;
  • жиру рослинного;
  • солі, чорного перцю.

Філейну частину курки слід відварити в підсоленій воді до готового стану. Дістати м’ясо. Опустити у воду картоплю, порізану кубиками, після закипання ввести кабачки (у молодих плодів шкірку можна не знімати). Посолити, поперчити, варити до готовності овочів.

На сковороді готується піджарка з лука, часнику і моркви, яка вводиться в бульйон після готовності продуктів. Слідом відправляється натертий сир, спеції. Коли суп буде готовий, його можна подрібнити блендером, додати нарізане м’ясо, зелень. Обов’язково після приготування страва настоюється, а потім подається на стіл.

Дивіться також:  Грибний суп з заморожених грибів — 8 рецептів приготування