Суп з сайри – 7 рецептів, як зварити рибний суп з консервів

Готуємо в мультиварці

Суп з рибних консервів, виконаний в мультиварці, готується ще швидше і при цьому зберігає всі корисні вітаміни, що містяться в продуктах. Для приготування потрібні:

  • 1 цибулина;
  • 1 морква;
  • 1 банка сайри;
  • 80 г пшона;
  • 5 бульб картоплі;
  • стопка соняшникової олії;
  • сіль, спеції.

Етапи створення:

  • Цибуля очищається, шинкуется, а потім пассеруется на розігрітій олії в мультиварці на режимі «Смаження».
  • Після придбання овочем прозорості в гущавину викладається натертий коренеплід.
  • Після того як зажарка приготується, в чашу відправляються картопляні кубики, промите під проточною водою пшоно і толченная сайра.
  • Вміст чаші заливається водою, солиться і приправляється.
  • Перше блюдо готується в режимі «Суп» протягом 40 – 50 хвилин.
Дивіться також:  Соус до риби - 10 простих і смачних рецептів