Готуємо в мультиварці
Суп з рибних консервів, виконаний в мультиварці, готується ще швидше і при цьому зберігає всі корисні вітаміни, що містяться в продуктах. Для приготування потрібні:
- 1 цибулина;
- 1 морква;
- 1 банка сайри;
- 80 г пшона;
- 5 бульб картоплі;
- стопка соняшникової олії;
- сіль, спеції.
Етапи створення:
- Цибуля очищається, шинкуется, а потім пассеруется на розігрітій олії в мультиварці на режимі «Смаження».
- Після придбання овочем прозорості в гущавину викладається натертий коренеплід.
- Після того як зажарка приготується, в чашу відправляються картопляні кубики, промите під проточною водою пшоно і толченная сайра.
- Вміст чаші заливається водою, солиться і приправляється.
- Перше блюдо готується в режимі «Суп» протягом 40 – 50 хвилин.